Kunjungan Hormat SMK Gudang Rasau

08 September 2020 (KUANTAN) – Rektor Kuipsas, YBrs. Prof. Madya Dr. Hj. Mohd Zawavi bin Zainal Abidin hari ini menerima kunjungan hormat daripada En. Mohamed Nazim bin Ismail, Pengetua Sek. Men. Keb. Gudang Rasau (SEGRA). Kunjungan bermula jam 11.00 pagi itu berlangsung selama satu jam dan turut dihadiri oleh En. Chek Zainon bin Shafie, Penolong Kanan Pentadbiran dan En. Mohammad Nasri bin Mustafa Hilmi, Penolong Kanan Hal Ehwal Murid (HEM).

Kunjungan hormat diadakan oleh En. Mohamed Nazim selepas beliau dilantik sebagai Pengetua SEGRA pada Februari lalu bagi mengeratkan hubungan di antara kedua-dua pihak yang terletak secara berdekatan dari segi jarak. Rektor KUIPSAS dan Pengetua SEGRA bersetuju untuk menjalinkan kerjasama dalam apa jua bentuk yang akan memberikan manafaat kepada pelajar-pelajar sekolah berkenaan serta mahasiswa KUIPSAS.