“FOMSSA” Kembali Menabur Budi Di Janda Baik

8 September 2019 (BENTONG) – Persatuan Pelajar Fakulti Pengajian Pengurusan (FOMSSA) KUIPSAS telah menganjurkan program Bakti Siswa 2019 selama 3 hari dan berakhir pada hari ini bertempat di Kampung Janda Baik, Bentong.

Program Bakti Siswa yang bertemakan “Kembali Menabur Budi” ini bertujuan untuk membina semangat kerjasama di antara mahasiswa serta meningkatkan kemahiran komunikasi berkesan dengan pihak komuniti.

Program ini melibatkan 40 orang ahli FOMSSA serta 9 buah keluarga angkat di kampung tersebut. Pelbagai aktiviti dijalankan sepanjang 3 hari berkampung di antaranya Program Motivasi, Gotong Royong dan Aktiviti Kerohanian.

Majlis Perasmian Penutup telah dirasmikan oleh YB. Puan Young Syefura binti Othman, Ahli Dewan Negeri Pahang Kawasan Ketari dan turut dihadiri oleh YBrs. Prof. Madya Dr. Hj. Mohd Zawavi bin Zainal Abidin, Rektor KUIPSAS, Pengerusi MPKK Kampung Janda Baik, keluarga angkat dan penduduk kampung.