Kunjungan Hormat Ke PTPTN

7 Julai 2020 (KUALA LUMPUR) – Rektor KUIPSAS, YBrs. Prof. Madya Dr. Hj. Mohd Zawavi bin Zainal Abidin hari ini mengetuai delegasi KUIPSAS mengadakan Kunjungan Hormat ke pejabat Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN). Kunjungan disambut oleh Cik Mastura binti Mohd Khalid, Ketua Pegawai Operasi (COO) PTPTN.

Kunjungan diadakan bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan di antara kedua-dua pihak serta mengadakan perbincangan mengenai perkara-perkara yang berkaitan dengan penyaluran pinjaman PTPTN kepada pelajar-pelajar KUIPSAS.

Delegasi KUIPSAS turut disertai oleh Timbalan-Timbalan Rektor, YBrs. Dr. Asmadi bin Abdul Rahman dan YBrs. Dr. Ahmad Effat bin Mokhtar dan Bendahari, En. Khairuddin Ismail.

Untuk rekod, KUIPSAS mencarum dalam SSPN-i Plus melalui Pakej Intan bagi meningkatkan perkhidmatan dan kebajikan kepada semua warga kerjanya. Rujuk : https://www.facebook.com/KUIPSASofficial/posts/1977343185682520

Dalam masa yang sama, KUIPSAS telah menerima Anugerah Sahabat Terbaik Agensi Swasta 2019 yang diberikan oleh PTPTN Negeri Pahang. Rujuk : https://www.facebook.com/KUIPSASofficial/posts/2395158217234346

 

Hubungi Kami whatsapp