Kontinjen Terima Panji Keramat KUIPSAS

15 Ogos 2018 (KUANTAN) – Semangat sudah membara, impian sudah terpahat di dada, perjuangan sudah bermula. Kontinjen KUIPSAS yang akan menyertai MASISWA Networking Games 2018 petang ini telah menerima bendera rasmi KUIPSAS untuk dikibarkan sepanjang kejohanan tersebut. Penyerahan bendera oleh Rektor KUIPSAS, YH. Dato’ Hj. Yahya bin Zainal Abidin kepada Ketua Kontinjen KUIPSAS, En. Muhamad Suffian Ibrahim itu telah diadakan selepas semua atlit KUIPSAS mendengar Amanat Rektor sebelum memulakan cabaran dalam kejohanan kali ini.

Bagi edisi MASISWA Networking Games 2018 ini, KUIPSAS akan menyertai 6 acara iaitu Futsal, Badminton, Ping Pong, Bola Jaring, Bola Tampar dan Bowling. Kejohanan akan bermula pada 16 Ogos hingga 19 Ogos 2018 di samping Kolej Universiti Yayasan Pahang dipilih menjadi tuan rumah.